Pošalji dalje

Prvenstvo HKoV-a u svladavanju staze s pješačkim preprekama

U vojarni "Kralj Zvonimir" u Kninu održano je od 14. do 16. studenog u organizaciji Gardijske motorizirane brigade HKoV-a 1. Prvenstvo Hrvatske kopnene vojske u svladavanju staze s pješačkim preprekama.
Natjecanje je održano u pojedinačnoj i ekipnoj kategoriji "štafeta", na pješačkim preprekama 2. motorizirane bojne Pauci. Od natjecatelja se osim dobre kondicije tražila i ravnoteža te pravodobna reakcija.
Prvo mjesto u ekipnoj kategoriji "štafeta" osvojila je ekipa Gardijske oklopno-mehanizirane brigade 1, drugo ekipa Gardijske motorizirane brigade 1, a treće ekipa Gardijske oklopno-mehanizirane brigade 2.
U pojedinačnoj kategoriji prvo mjesto osvojio je vojnik Marijan Jelić iz Gardijske oklopno- mehanizirane brigade, drugo mjesto vojnik Hrvoje Mutnjaković iz iste postrojbe, a treće vojnik Matej Turkalj iz Gardijske motorizirane brigade. Nakon službenog dijela natjecanja pripadnici bojne Pauci demonstrirali su taktički prijelaz pješačkih prepreka u binomu. Prvenstvo je završeno uručenjem medalja i pehara najuspješnijim pojedincima i ekipama te zahvalnicom voditelju ekipe Gardijske oklopno-mehanizirane brigade. 
Postrojenim natjecateljima te članovima Organizacijskog i Provedbenog stožera, časnicima za kineziologiju HKoV-a koji su sudili na natjecanju te voditeljima ekipa prigodno se obratio izaslanik zapovjednika HKoV-a zapovjednik Gardijske motorizirane brigade brigadir Tihomir Kundid. Brigadir Kundid izrazio je zadovoljstvo organizacijom i postignutim rezultatima te očekivanje da će sljedeće Prvenstvo HKoV-a u svladavanju staze s pješačkim preprekama okupiti veći broj sudionika i polučiti još bolje rezultate.

Tekst i foto: Zoran Smoljo

Slični članci