Održan uvodni sat za nastavnike na vojnim studijskim programima

Povodom početka nove akademske godine, na Hrvatskom vojnom učilištu “Dr. Franjo Tuđman” održan je 14. rujna uvodni sat za nastavnike na vojnim studijskim programima Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje.
Voditelj programa Vojno inženjerstvo prof. dr. sc. Davor Petrinović upoznao je nastavnike Sveučilišta u Zagrebu i pripadnike Oružanih snaga RH uključene u provedbu studijskih programa s načinom organizacije studija i nastave, službenom internetskom stranicom vojnih studija te njihovim obvezama.
Prodekan za znanost i razvoj HVU-a i zamjenik voditelja studija Vojno inženjerstvo brigadir Mirko Jakopčić upoznao je nastavnike s novim Pravilnikom o studiranju na sveučilišnim studijskim programima za potrebe Oružanih snaga Republike Hrvatske, koji stupa na snagu 1. listopada ove godine.
Prodekanica za studijske programe HVU-a brigadirka Vesna Trut upoznala je nazočne s iskustvima iz prakse. Nakon uvodnog sata nastavnici su razgledali učionice i amfiteatre u kojima će se održavati nastava.

Zdravko Lovašen, Foto: Marija Sever