Dan otvorenih vrata HVU-a

Treći Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta ”Dr. Franjo Tuđman“ u ovoj akademskoj godini održat će se u subotu, 21. siječnja 2017. od 11:00 do 14:30 sati.
Posjetitelji će imati priliku upoznati se s preddiplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje, uvjetima i načinom upisa, kadetskim obvezama i pravima te vojnom obukom. Predviđen je obilazak važnijih objekta u vojarni (smještajni objekti, sportske dvorane, restoran, knjižnica, kapelica) te razgled vojnog naoružanja i taktičko-tehničkog zbora. Bit će i prilike za razgovor s kadetima. Predstavit će se također i program školovanja za vojnog pilota, a svi koji to budu željeli mogu iskušati svoje sposobnosti na simulatoru letenja koji uključuje originalno pilotsko sjedalo borbenog aviona MiG-21.
Pozivamo sve zainteresirane da se najkasnije do 20. siječnja 2017. prijave za sudjelovanje putem obrasca: http://vojni.unizg.hr/prijavakampus
Za sve koji dolaze osobnim vozilom bit će osigurano parkiralište. Molimo sve prijavljene posjetitelje da na Dan otvorenih vrata dođu do vojarne u Ilici 256b najkasnije do 10:45 sati s identifikacijskom ispravom.
Broj mjesta je ograničen. No, aktivnost Dana otvorenih vrata održavat će se do svibnja jednom mjesečno tako da će svi zainteresirani imati priliku za posjet HVU-u.

OJI