Dan otvorenih vrata na HVU-u ”Dr. Franjo Tuđman“

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” održat će se u subotu, 16. prosinca 2017., od 10:00 do 13:30 sati u vojarni “Petar Zrinski”, Ilica 256b, u Zagrebu.
Posjetiteljima će biti prezentirani preddiplomski sveučilišni studijski programi za potrebe Oružanih snaga, uvjeti i način upisa na studij Vojnog inženjerstva i Vojnog vođenja i upravljanja, kadetska prava i obveze te vojna obuka, a bit će im omogućen i obilazak kampusa te razgled taktičko-tehničkog zbora. Bit će također predstavljen novi diplomski studij Vojnog pomorstva koje je HVU pokrenuo u suradnji sa Sveučilištem u Splitu.
U sklopu Dana otvorenih vrata predstavit će se i program školovanja za vojnog pilota. Posjetitelji će imati priliku iskušati svoje sposobnosti na simulatoru letenja koji uključuje originalno pilotsko sjedalo borbenog aviona MiG-21.
Pozivamo sve zainteresirane da se za sudjelovanje prijave najkasnije do petka, 15. prosinca 2017. putem obrasca: http://vojni.unizg.hr/prijavakampus. Za posjetitelje koji dolaze osobnim vozilom bit će osiguran parking.
Molimo sve prijavljene da u subotu, 16. prosinca 2017. u vojarnu ”Petar Zrinski“, Ilica 256b, u Zagrebu, dođu najkasnije do 9:45 sati i da ponesu identifikacijsku ispravu.