Prvenstvo OSRH u malom nogometu

U zagrebačkoj vojarni “Petar Zrinski” održano je od 26. do 29. lipnja 15. prvenstvo Oružanih snaga Republike Hrvatske u malom nogometu.
Sudjelovalo je osam ekipa. Prvo mjesto osvojila je ekipa Gardijske mehanizirane brigade, drugo ekipa Hrvatske ratne mornarice, a treće ekipa Inženjerijske pukovnije HKoV-a. Najbolji strijelac je pozornik Josip Mijić iz Gardijske oklopno-mehanizirane brigade, najbolji igrač razvodnik Alen Bešić iz Gardijske mehanizirane brigade, a najboljim golmanom proglašen je skupnik Aleksandar Caga iz Gardijske mehanizirane brigade.
Ceremonija zatvaranja održana je u sportskoj dvorani HVU-a “Dr. Franjo Tuđman”. Medalje i pehare najboljima uručili su izaslanik načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske zapovjednik HVU-a general-pukovnik Slavko Barić, zamjenik zapovjednika HVU-a brigadni general Zdravko Klanac i dekan HVU-a brigadir Slobodan Čurčija.
General Barić je čestitajući igračima izrazio zadovoljstvo organizacijom natjecanja, kao i činjenicom da je sve proteklo u sportskom duhu i bez ozljeda.

Tekst: Zdravko Lovašen; Foto: Dražen Volarić