Dođite na Dan otvorenih vrata HVU-a ”Dr. Franjo Tuđman“

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” održat će se u subotu, 14. prosinca 2019. u vojarni “Petar Zrinski”, Ilica 256b, u Zagrebu od 10 do 12:30 sati.

Posjetiteljima će biti prezentirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studijski programi za potrebe Hrvatske vojske, uvjeti i način upisa na studij Vojnog inženjerstva, Vojnog vođenja i upravljanja, Vojnog pomorstva i Aeronautika – smjer vojni pilot, posebni kriteriji Ministarstva obrane RH za upis, kadetska prava i obveze te vojna obuka. Bit će organiziran  i obilazak kampusa, razgledavanje taktičko-tehničkog zbora te razgovor s kadetima.

Pozivamo sve zainteresirane da se za sudjelovanje prijave najkasnije do petka, 13. prosinca  2019. do 14 sati putem obrasca: Obrazac za prijavu

Ulaz za pješake je iz Ilice 256b, a ulaz za vozila iz ulice Črnomerec bb.  Za posjetitelje koji dolaze osobnim vozilom bit će osiguran parking.

Molimo sve prijavljene posjetitelje da dođu u subotu, 14. prosinca 2019. u vojarnu ”Petar Zrinski“, Ilica 256b, u Zagrebu, najkasnije do 9:45 sati i da sa sobom ponesu identifikacijski dokument.