Donacija Kluba vojnih izaslanika Centru za autizam

Izaslanstvo Kluba vojnih izaslanika akreditiranih u Zagrebu u petak, 18. lipnja 2021. posjetilo je zagrebački Centar za autizam te su pritom obišli učionicu preuređenu uz pomoć donacija koje su prikupile supruge vojnih izaslanika u Republici Hrvatskoj.

Uz doajene Vojnodiplomatskog zbora, vojnog izaslanika Republike Poljske brigadira Zbigineiwa Tomalaka i supruge Arlete Tomalak te pomoćnika vojnog izaslanika Republike Austrije časničkog namjesnika Petera Simmera i supruge Anne Simmer, u izaslanstvu je bio i pomoćnik njemačkog vojnog izaslanika stožerni narednik Martin Manthei sa suprugom te supruge vojnih izaslanika Republike Turske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

”Čast nam je biti dio ove dugogodišnje suradnje s Centrom za autizam. Mi smo u Zagrebu mala zajednica i humanitarni rad nije uvijek jednostavan, a osobito zadnjih godinu i pol. Hvala svima koji su nam pomogli skupiti novac kako bismo i ovaj projekt priveli kraju,” rekla je u ime izaslanstva supruga pomoćnika vojnog izaslanika Republike Austrije, Anna Simmer.

U ime Centra za autizam za dugogodišnju pomoć i suradnju suprugama vojnih izaslanika zahvalila je Nataša Novaković: ”S obzirom na suradnju, koja traje već 20 godina, zahvaljujem vam na trudu i vremenu te svim projektima koje ste proveli.”