Završena obuka za rukovatelja materijalne imovine

U Središtu za obuku i doktrinu logistike Požega, Zapovjedništva za potporu od 05. do 16. veljače provedena je obuka za rukovatelja materijalne imovine. Deset polaznika u potpunosti su svladali plan i program obuke te zadovoljili sve uvjete za dobivanje potvrde o osposobljenosti.

Cilj obuke je osposobiti djelatnike kroz programska područja materijalno-financijskog, uredskog  i skladišnog poslovanja za rad na dužnosti rukovatelja materijalne imovine prema važečim pravilima, propisima i mjerodavnostima. Zadaća je obučiti djelatnike s postupcima pravilnog skladištenja i vođenja evidencije te procedura pri popisu, otpisu i mjerama zaštite.

Voditelj obuke bojnik Milan Turkalj izuzetno je zadovoljan zalaganjem djelatnika na obuci te im zaželio da svoje stečeno znanje koriste u potpunosti na način kako su obučeni za rukovatelja materijalne imovine. Na kraju obuke zapovjednik Središta za obuku i dokrinu logistike pukovnik Mato Tomašević čestitao je polaznicima na postignutim rezultatima na obuci, te im uručio potvrdnice za rukovatelja materijalne imovine.   

OJI