Primopredaja dužnosti u Dočasničkoj školi

 

Prvi dočasnik OSRH časnički namjesnik Dražen Klanjec održao je 24. siječnja s prvim dočasnicima grana i pristožernih postrojbi OSRH radni obilazak Dočasničke škole “Damir Tomljanović Gavran” u Požegi. Tom prigodom položio je vijenac i zapalio svijeće kod spomen-poprsja Damira Tomljanovića Gavrana.

Na početku radnog sastanka zapovjednik Dočasničke škole brigadir Ivica Pejaković obratio se nazočnima u vezi s vizijom i razvojem DŠ-a. U nazočnosti Dočasničkog lanca potpore OSRH izvršena je svečana primopredaja dužnosti prvog dočasnika Dočasničke škole između predavatelja dužnosti časničkog namjesnika Miroslava Raštegorca i primatelja dužnosti časničkog namjesnika Damira Bakunića.

Brigadir Pejaković zahvalio je časničkom namjesniku Raštegorcu na suradnji i doprinosu u radu, a časničkom namjesniku Bakuniću zaželio je dobrodošlicu i izrazio uvjerenje da će nastaviti rad i pridonijeti razvoju Dočasničke škole.

U ime Dočasničkog lanca potpore časnički namjesnik Dražen Klanjec uručio je časničkom namjesniku Miroslavu Raštegorcu plaketu za dosadašnji predan rad.

Tekst: Dočasnička škola

Foto: Dočasnička škola