Primopredaja dužnosti u HRZ-u

U vojarni “Pukovnik Mirko Vukušić” u Zemuniku Donjem održana je 6. srpnja primopredaja dužnosti između dosadašnjeg zapovjednika Središta za obuku “Rudolf Perešin” HRZ-a brigadira Gorana Huljeva, koji odlazi na novu dužnost, i brigadira Željka Harapina.

Na primopredaji je bio načelnik Stožera, ujedno i zamjenik zapovjednika HRZ-a brigadir Marinko Galović, zapovjednik 93. krila HRZ-a brigadir Krešimir Ražov te zapovjednici ostalih postrojbi smještenih u Zemuniku. Novi zapovjednik Središta zahvalio je na povjerenju te rekao kako s novim iskustvima i znanjem želi pridonijeti razvoju i jačanju tog važnog dijela HRZ-a.

 “Čast mi je što sam u prilici stečena znanja i vještine staviti na raspolaganje postrojbi. Nadam se kako ću zajedno sa suradnicima pridonijeti novim uspjesima i postignućima Središta za obuku ‘Rudolf Perešin’, Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i Hrvatske vojske u cjelini”, poručio je brigadir Harapin. Brigadir Galović zahvalio je brigadiru Huljevu na doprinosu te mu zaželio puno uspjeha u daljnjem radu. Poručio je kako ga raduje što mlađi piloti preuzimaju odgovorna mjesta u HRZ-u te da je siguran kako će novim idejama, entuzijazmom i inicijativama pridonijeti sveukupnom razvoju grane.

OJI

Foto: Drago Vujević