Dan otvorenih vrata na HVU

Peti Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” u ovoj akademskoj godini održat će se u subotu 18. ožujka od 10:00 do 13:30 sati.
Kroz kraću prezentaciju sveučilišnih studijskih programa Vojno inženjerstvo te Vojno vođenje i upravljanje, posjetitelji će imati priliku upoznati se s preddiplomskim sveučilišnim studijskim programima, uvjetima i načinom upisa, kadetskim obvezama i pravima te vojnom obukom. Predviđen je obilazak smještajnih objekata, sportske dvorane, restorana, knjižnice, kapele te razgled vojnog naoružanja i taktičko-tehničkog zbora. Posjetitelji će također imati priliku za razgovor s kadetima. U sklopu Dana otvorenih vrata predstavit će se i program školovanja za vojnog pilota. Posjetitelji će moći iskušati svoje sposobnosti na simulatoru letenja koji uključuje originalno pilotsko sjedalo borbenog aviona MiG-21.Pozivamo zainteresirane za sudjelovanje da se najkasnije do 17. ožujka prijave putem obrasca: http://vojni.unizg.hr/prijavakampus
Za sve koji dolaze osobnim vozilom bit će osigurano mjesto za parkiranje. Molimo prijavljene posjetitelje da na Dan otvorenih vrata dođu do vojarne u Ilici 256b najkasnije do 9:45 te da ponesu identifikacijsku ispravu.