“Osoblje je glavni resurs OSRH”

“Vi imate povećanu odgovornost u etičkom smislu jer radite na selekciji i odabiru osoblja, vi ste prvi s kojima se susreću naši budući pripadnici,” rekao je direktor Glavnog stožera OSRH general-bojnik Ivica Olujić

U vojarni “Petar Zrinski” 14. siječnja svečano je obilježena 14. obljetnica Središnjice za upravljanje osobljem. Nakon mise u kapelici sv. Mihovila Arkanđela, obilježavanje je nastavljeno uručenjem odlikovanja, izvoda o promicanju, nagrada i pohvala pripadnicima Središnjice.

U ime Glavnog stožera okupljene je pozdravio direktor GS OSRH general-bojnik Ivica Olujić, koji je istaknuo važnost i specifičnost Središnjice za upravljanje osobljem. “Vi imate povećanu odgovornost u etičkom smislu jer radite na selekciji i odabiru osoblja, vi ste prvi s kojima se susreću naši budući pripadnici,” rekao je te još jednom naglasio kako je osoblje glavni resurs Oružanih snaga Republike Hrvatske.

Zapovjednik Središnjice za upravljanje osobljem brigadir Božo Poljak svim je pripadnicima čestitao 14. obljetnicu ustrojavanja Središnjice te im zahvalio na radu. “Trebamo nastojati biti bolji, brži i težiti učenju i stjecanju sposobnosti kako bismo se brže prilagodili promjenama u okruženju,” zaključio je brigadir Poljak.

Tekst: Janja Marijanović

Foto: Mladen Čobanović