Obilježena 12. obljetnica Središnjice za upravljanje osobljem

”Naš rad usmjeren je na čovjeka, koji jest i uvijek mora biti u središtu sustava,” rekao je brigadir Poljak na obilježavanju obljetnice.

Na Hrvatskom vojnom učilištu “Dr. Franjo Tuđman” 14. siječnja svečano je obilježena 12. obljetnica Središnjice za upravljanje osobljem. Svečanosti su nazočili načelnik Personalne uprave GS OSRH brigadni general Ivan Zelić, zamjenik načelnika brigadir Nenad Samardžić, pripadnici Personalne uprave, vojni kapelan Hrvatskog vojnog učilišta Zoran Vujičić, dočasnici, časnici i ostali uzvanici.

U ime načelnika Glavnog stožera i svih pripadnika Personalne uprave okupljene je pozdravio brigadni general Zelić pohvalivši suradnju Personalne uprave i Središnjice za upravljanje osobljem. Osvrnuo se i na početke rada Središnjice. ”Ustrojavanjem i djelovanjem ove postrojbe kao središnje postrojbe personalnog sustava postavljeni su mogući uvjeti i kriteriji kako bi svi imali jednaka prava i mogućnosti.“

Zapovjednik Središniice za upravljanje osobljem brigadir Božo Poljak kazao je kako je prošlu godinu obilježio niz aktivnosti u kojima je Središnjica sudjelovala te zahvalio pripadnicima  na njihovu trudu i radu. ”Naš rad usmjeren je na čovjeka, koji jest i uvijek mora biti u središtu sustava,” rekao je brigadir Poljak.

U sklopu svečanosti najzaslužnijim pripadnicima Središnjice uručene su nagrade i pohvale.

Doris Ravlić, FOTO: Mladen Čobanović