Postani kadet Hrvatske vojske!

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” održat će se u subotu 8. veljače 2020. u vojarni “Petar Zrinski”, Ilica 256b u Zagrebu, od 10:00 do 12:30 sati.

Posjetiteljima će biti prezentirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studijski programi za potrebe Hrvatske vojske, uvjeti i način upisa na studije Vojno inženjerstvo, Vojno vođenje i upravljanje, Vojno pomorstvo i Aeronautika – smjer vojni pilot, posebni kriteriji Ministarstva obrane RH za upis, kadetska prava i obveze te vojna obuka. Bit će omogućen i obilazak kampusa, razgledavanje taktičko-tehničkog zbora te razgovor s kadetima.

Pozivamo sve zainteresirane da se za sudjelovanje prijave najkasnije do petka 7. veljače do 14:30 sati putem obrasca: Obrazac za prijavu.
 
Ulaz za pješake je iz Ilice 256b, a za vozila iz ulice Črnomerec bb. Za posjetitelje koji dolaze osobnim vozilom bit će osiguran parking.

Molimo sve prijavljene posjetitelje da u subotu 8. veljače u vojarnu “Petar Zrinski” dođu najkasnije do 9:45 te da ponesu identifikacijsku ispravu.