Kvalitetno izvršavanje zadaća

Na godišnjem sastanku Pukovnije vojne policije održanom 1. prosinca predstavljen je pregled aktivnosti i zadaća provedenih tijekom 2021. te Plan aktivnosti i zadaća za razdoblje 2022. – 2023. godine. Sastanku je, uz zapovjednike VP-a, nazočio načelnik Glavnog stožera OSRH admiral Robert Hranj, prvi dočasnik OSRH časnički namjesnik Dražen Klanjec, načelnik Samostalnog sektora za vojnopolicijske poslove MORH-a brigadir Vlado Kovačević te voditelj Službe za analitiku i VP evidencije Samostalnog sektora za VP poslove MORH-a brigadir Zdravko Magdić.

Admiral Hranj čestitao je svim pripadnicima na kvalitetnom izvršavanju zadaća. Rekao je kako to očekuje i ubuduće te da je Pukovnija VP-a postrojba koja može služiti kao ogledni primjer Oružanih snaga RH.

Zapovjednik Pukovnije VP-a brigadir Tomislav Kasumović naglasio je misiju postrojbe, viziju i njezina temeljna načela. “Sve odluke koje donosimo izravan su odraz naših vrijednosti i vjerovanja koja su uvijek usmjerena prema određenom cilju,” rekao je.

Na godišnjem sastanku uručene su spomen-značke VP-a dvadesetorici pripadnika Pukovnije te Samostalnog sektora za VP poslove MORH-a koji su u 2021. napunili 30 godina neprekidne službe u postrojbama VP-a. Sastanak je završio prikazivanjem filma o izvršavanju zadaća, provedbi aktivnosti te postignutim rezultatima Pukovnije VP-a tijekom 2021. godine.

OJI