24 su godine iza nas…

S neskrivenim ponosom sve ove godine nosimo ime Hrvatski vojnik i ova nas obljetnica iznimno veseli. Potvrda je kontinuiteta, naših napora, i u konačnici, uspješna priča, jer priča o hrvatskim Oružanim snagama priča je i o Hrvatskom vojniku…

S neskrivenim ponosom obilježavamo svaku obljetnicu našeg i vašeg časopisa. Brojni su razlozi za taj ponos. Bili smo tu tijekom Domovinskog rata i svjedočili stasanju i uspjesima naših Oružanih snaga. S radošću smo pratili sva postignuća na bojišnicama, bile one ratne ili mirnodopske. Dvadeset četiri godine ulagali smo maksimum truda i rada da hrvatske Oružane snage predstavimo upravo onako kakve one i jesu: pisanom riječju, a zadnjih godina i videom. I nismo se umorili, tu smo i danas, svjedočeći postignućima naših Oružanih snaga, a ona su svakim danom sve veća. Vjerujemo kako taj naš primarni cilj ispunjavamo na najbolji mogući način.

Uz Hrvatski vojnik već osam godina izdajemo CROMIL, magazin na engleskom jeziku, sa željom da se priča o uspjesima naših Oružanih snaga proširi i izvan granica domovine. Naša je nova web-stranica prilagođena suvremenim zahtjevima i sad još brže i kvalitetnije možemo promovirati naše vojnike i sve ono što rade na ponos svih nas. Aktivni smo i na društvenim mrežama i svjedoci smo kako su pripadnici OSRH cijenjeni, a ono što rade čitano i gledano s velikim zanimanjem. Nama je to dodatni poticaj da smišljamo uvijek nove načine kako to još bolje, stručnije i profesionalnije učiniti.
S neskrivenim ponosom sve ove godine nosimo ime Hrvatski vojnik i ova nas obljetnica iznimno veseli. Potvrda je kontinuiteta, potvrda i naših napora i, u konačnici, uspješna priča, jer priča o hrvatskim Oružanim snagama priča je i o Hrvatskom vojniku.

Uredništvo